Апартамент „Княз Борис”

Този четиристаен апартамент е създаден да отговаря на нуждите на т.нар. airbnb. Търсеният ефект е на съвременно жилище, предлагащо всички удобства за живеене, но и пригоден за краткотрайни, а и чуждестранни, посетители (наличие на универсални и USB контакти). В цветови план е заложено на меки и топли нюанси, с акцент върху светло розовото и тъмно богато синьо. Интериорът е изчистен, с някои класически елементи – детайл на вратите, ненатрапчиво присъствие на медния цвят в осветителните тела.

Акцент в общите части се явява разделителната стена, която играе ролята на отделящ функциите на кухнята и трапезарията и дневната с телевизор. Това дава възможността дневната, с нейния разтегателен диван и плъзгащи се врати, да се превръща в четвърта спалня, необеспокоявана от хората, които помещават кухненското пространство. Отличителен белег за този апартамент е наличието на гардеробно помещение във всяка от спалните, както и тоалетка, която може да служи за работно място.

Обектът е важен за нас, тъй като постави началото на ползотворно сътрудничество с Клиента, като освен този, той възложи на нас и реновирането на още пет апартамента.

*airbnb – буквално „air-bed and breakfast”, у нас ги наричаме и апартаменти за краткосрочни наеми